Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 

 
Chat

 

 
Játékpartner

 
Tweet-Tweet
 

The base

#41 New videjó

Címkék: youtube
2017.09.18. 14:34, mido

#40 Volans

Igen a logot én készítettem. Tegnap eléggé unatkoztam és volt több verzió is, de Kaival csiszoltunk rajta. Úgyhogy ez a Volans logo. A volans zodiákus jele a hal, ezért van egy koi a képen. Nos, egy kisebb időt töltöttem a googlen, hogy rátaláljak a halra, de megérte. Tegnap is tanultam valami újat a photoshopról xD.

Napjaimat, amit itthon töltök kellemesen úgy tudnám jellemezni, hogy gaming. És nem bánom. Elkezdtem komolyabban neki állni a revelationnak. És nem csak magam miatt. Kaival beszélgettünk kicsit, hogy hiányzott neki ez az mmorpg-zés, hogy így együtt játszunk. Igaz, hogy játékon belül elszórtan vagyunk guildekben meg néha máshol is, de azért discordon mindig összeülünk és a napi kveszteket is együtt toljuk le. Ami azért egész jó. Aranyosak a fiúk, mert örülnek hogy itt vagyok velük. Meg is jegyezték, hogy bár az előzmény amiért hozzájuk kerültem nem túl rózsás rám nézve, de örülnek neki hogy így történt és csatlakoztam. 

Eldöntöttem, hogy én már pedig ezt a revelationos guildet felemelem. Lesz, ami lesz! Ha belepusztulok is egy erős és jó guild lesz a Volans itt is. Azért szerintem tökre jó, amikor egy guild név játékokon át megy. Pl a Volans ott van Black desertben, Dragon's Prophetben, Blade and Soulban és mostmár Revelationban is. Meglátjuk mi lesz.

(Hint: HP csík. És így vagyok halott xD)

Tegnap Kai szerette volna tesztelni az egyik skilljét. Van a Grand bulwark nevezetű cuki dungeon, ahol a második boss egy ikerpár-testvérpár-barátipár. Az egyiknek Ghonnak, van egy olyan képessége, hogy elindul a skill töltése és egy one hittel törli fel mindenkivel a padlót. Na már most ezt a skillt meglehet szakítani. Eddig csak egy tankra avagy vanguardra bíztuk a dolgot. De kiderült, hogy Kainak (blademaster kaszt) is megy (elvileg occultistnak is menne). Nos, egy csillagon mentünk be a Grand Bulwarkra, de... 4-en ledaráltuk az amúgy 10-fős dungeont kevesebb, mint 20 perc alatt xD. Pro? Maybe. Legközelebb majd felveszem és fel is töltöm. Kainak szerintem megvan a felvétel a tegnapi napról, de nem olyan tartalmú, amit fellehet ölteni. Volt, hogy vártunk mert Magin, rajtam és Kain kivűl vittük magunkkal még Skullt és Unit. Igen nos, ment a hülyülés rendesen, főleg, hogy Magi néha eléggé gay kinézetben tolja.

De mindenképpen jó így együtt játszani. Alig várom azokat az időket, amikor a Volansban együtt leszünk és egy fix teammel toljuk végig a nagyobb dungeonokat! gogogogo!

BTW

Elkezdtem ismét foglalkozni a Spiritshaperemmel. Mert a fiúk inkább dps-elni szeretnek, de healelni csak Uni van, aki occultist. Szóval.. lehet átállok SS-re miattuk. De Kai ismét csak meglepett, mert közölte hogy nekem occulton kell maradnom. Szerinte ez a kaszt tökéletes nekem, mert van benne dps, de tudok segíteni is nekik buffal meg healel, szóval ez igazán nekem való kaszt. Meglátjuk még! Tetszik az SS is, ahhoz képest, hogy nem nagyon szeretem a támogató kasztokat, inkább tömény dps fajta vagyok, de egész bejött. Mondjuk az occultiston is elkezdtem kicsit emelni a heal erőmön. 

Jók leszünk! Go Volonzi

2017.09.18. 13:48, mido

#39 Hamarosan

Nem tudom miért, de elkezdtem a Twin Sagat. Régen játszottam hasonlóval, ez volt a Dragomon Hunter. Valahogy néha jó a változatosság, hogy chibi karakterekkel harcolsz ééés, ahogy néztem elég op támadások is vannak benne szóval... meglátjuk. Megnézzük milyen is ez..

Hamarosan jövök hosszabb bejegyzéssel.

Címkék: twin saga
2017.09.14. 20:25, mido

38# ahhhhhhh

uhm, tudom, rég írtam. De most 5 nap folyamatos munka van. Holnap viszont végre szabad leszek 9 teljes napig!!! Na még egy nap és akkor hello szabadsáááágg!

2017.09.11. 22:49, mido

37# Romantic moment

2017.09.07. 13:53, mido
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!