Chaos tower - Where da chaosphoenix live
Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 
Játékpartner

 

The base

#49 IMMA A SHOOTING STAR

Címkék: randommusic
2017.10.30. 16:46, mido

#48 randomz

2017.10.30. 13:38, mido

#47 huh

Rég írtam tudom jól, hamarosan újra jelentkezni fogok!

2017.10.30. 08:36, mido

#46 I tried

Megpróbáltam nem igazán törődni a revelationnal, de.. egyre jobban beszippantott. Mióta több aktív tag is van a Volansban (ez a guildünk revelationban, a DP után itt is van egy Volans) azóta nagyon aktív voltam a múlt héten. Kaptam egy csúnya megfázást így sooooookkal több időm volt revelationozni. 

Kezdetnek Kaival elkezdtünk azon dolgozni, hogy mindenkinek meglegyen a lvl40+-es gold gear. A Revelationban vannak ilyen arany szettek minden szinten. Dungeonokból gyüjthetsz materialt vagy le is kraftolhatod a dolgokat. A lvl40+os gold gear az alap, amit könnyen megszerezhtünk. Csak Deserted Shrine kell hozzá, ami valljuk be simán megy. Még az expert 3* is sima ügy már nekünk, elegek vagyunk ketten hozzá. Mármint vagy Kai én, vagy Magi Én, vagy Kai Magi is elég oda a többiek lehetnek kis szintűek. Külön örülök, hogy Lucaly, akit nem gondoltam volna, hogy átjön DP-ből, aktív játékos és jó a swordmaggel. Speci a másik. Szóval, van itt remény. Alig bírom kivárni, amíg már full Volans partyval mehetünk egy komolyabb expert duneont. De.. ez még a jövő zenéje. Lássuk mik történtek múlt héten.

Letudtunk egy Ninefold assasultot. Ahova invitáltam a drága kicsi noobjaimat, aztán végül csak Skull csatlakozott... Nyao, én, Skullo. Ez volt az opi ninefold teamünk. Hívtam Magit is, de ő már levadászott akkor egy groupot a world csetről, ami miatt kapott egy képzeletbeli ütést.

(rövid idézet, hogyan kommunikálunk néha Magival xD)

De örülök, mert Kai talált egy programot. BAND a neve. Itt tudsz létrehozni eseményeket és akkor bejelölhetik az emberek, hogy ott lesznek vagy sem. Hasonló, mint a facebook esemény, csak ez egy másik app. Van chat és galéria funkció. Nos, a galériát már megtöltöttük képekkel és folyamatosan töltögetjük a képeket, szóval minden oké ezzel.

Na szóval, ninefold. A lényege, hogy az egész játék térképén belül szörnyek jelennek meg ilyen fényből és megkell őket ölnünk. Ezért army coint kapunk, meg egy csomóó hasznos dolgot. Pl demonslayer pontot. Néha ránk robbant egy szörnyike és insta halál meg ilyenek, de tulajdonképpen egész jól megoldottuk. 

Aztááán mentünk bounty hunterezni. Ez olyan, hogy egy küldi sorozatot kell csinálni. 3-4 npcnél megállsz, szörnyit ölsz és kész. Egy körnél 4 npc-t kell elérned és szörnyikéket ölni, mintha tennél egy nagy kört és közben leölnél 3-3 szörnyet. 5 kört tudsz így menni egy héten. Elvittem Kalliast, Skullt, Lucalyt egy ilyenre. Ugye soul crystal lvl2 szerezhető belőle, ami nagyon jól fog jönni később.

A másik nagy dolog, ami szerintem számít, hogy 6-an kivégeztük a GB 2*-ot is. Nos, a teamben 2 ember volt, akit carryztünk xD. Tulajdonképpen én, Magi, Kai, Skull nyomtuk le. Luca is nagyon ügyes volt, alig halt meg max egyszer. Az ikerbossoknál kicsit megszenvedtünk, de aztán minden simán ment. XD Kainak meg is van a felvétel róla, screenshootot meg ezeket elfelejtettem készíteni, mert álmos voltam, mint a fck. Utána ki is dőltem, de örültem a runnak. Ezt is megcsináltuk! :D Szeretem, hogy a Volansban így feszegetjük a határokat.

Igazából ennyi lenne egyenlőre. Továbbra is a Dragoon rangomon dolgozok, meg az új kosztümömön, amihez elképesztően sokat kell farmolnom xD.

Igen, ez a pirate costüm. Van egy olyan hely, hogy Deathly Atoll. Itt 19:00-tól 0:00-ig lehet két küldetést csinálni a kalózoknak. De amúgy bármikor mehetsz oda farmolni faction itemet. Nos, egyik posztomban beszéltem a kártyákról és a faction dolgokról (itt). Nos.. khm, ehhez a kosztümhöz a gyémánt kártya kell. (én jelenleg gold kártyán állok). Szóval rákéne vennem magam a farmolásra.

Apropó, a dragoon rangom szerintem ebben a hónapban meglesz. Jövőhéten átléphetek cromson paladion 3-ra, utána meg már csak a dragoon kell. Army coinom már most van elég szóval! Hajrá nekem! Egyenlőre ennyi lenne a kalandjaim a revelationban.

Elkezdtem játszani a Kritika Online-al.Nah, arról is jön majd egy bejegyzés.

2017.10.16. 09:49, mido

#45 ohohoho

2017.10.12. 23:37, mido
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu