Chaos tower - Where da chaosphoenix live
Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 
Játékpartner

 

The base

4# random screenshots

Úgy gondoltam jópofa lenne indítani egy random screenshoot blokkot. Természetesen nem csak Revelationból fogok hozni screenshotokat, hanem majd más játékokból is, amikkel játszok. Szeretem a jól beállított képeket. :D

2017.07.11. 19:33, mido

3# Revelation online and me

Már tudom mi volt a probléma a bandicamommal, csak annyi a saját problémám ezentúl, hogy mindegyik játéknál más beállításokat kell alkalmaznom.Csodálatos lesz minden játék előtt ezt megcsinálnom. De hát az élet nem fenékig tejfel. Na de sebaj. Nézzük meg a véleményemet a Revelation online-ról.

Játékidő jelenleg: 3hónap + (avagy az open béta indulása óta)

A játék kicsit a régi koreai időket idézi fel, vegyítve mágiával, kalanddal és szörnyekkel. Nem szeretném elmondani a sztorit, meg miről szól, szóval vágjunk is bele a közepébe. Elsőnek szögezzük le, hogy semmi baj nincs a p2w játékokkal, ha valaki nem költekezi magát szarrá és nem esik át a ló túloldalára. Ráadásul szerintem tök ész szerű, hogy a p2w játékosok tartják el az mmorgp-ket és részük van abban, hogy nem zár be minél hamarabb egy játék. Persze mértékkel kell költekezni és támogatni itt is. Nos, a revelation online egy fél p2w játék. Tudsz benne haladni nagyobb pénzösszeg beleölése nélkül is, azonban valljuk be, hogyha szeretnénk minél előbb a csúcsra törni, akkor a pénztárcánkhoz kell nyúlnunk és a kevés pénz beleölésével sem leszünk szupersztárok. Persze itt is vannak, akik átestek a ló túloldalára. Na de most nézzük meg miért p2w leginkább. Ebben a játékban az aurum az, amiért valódi pénzzel is fizethetsz. Mivel aurumot könnyű szerrel válthatsz imperial coinná és vissza (a játékbeli fizetőeszköz, amivel kb. mindenre ebből költekezel). És akkor itt szalad el a ló, ugyanis az aurum-coin váltás nagyon elszállt. Ma már 1 aurum kerül 2080 coinba és ez az ár még csak nem is a jéghegy csúcsa. Ráadásul ne is beszéljünk a kosztümökről, mert sokan szeretnének igényesen kinézni miközben a szörnyeket és a másikat kaszabolják és ilyen aurum váltás mellett elég nehéz hozzájutni olcsón. Tehát vannak itt problémák. 

Beszéljünk kicsit a pozitívumokról is. A kasztok szépen össze vannak rakva. Van a klasszikus healer kaszt, tank kaszt, dps, off-tank..stb. Én a játékban occultisttal játszok. Ez egy fél-dps fél-support klassz. A játék kasztjaira igaz az, hogy minimum két úgynevezett stance van mindegyik kasztnál. Például, occultistnál a fény és a dark elem között váltogathatsz. Fény=Heal, dark=dps. Nem könnyű az occulttal,mert például a gunslinger és a swordmage klasszikusokkal erősebb dps a játékban, de azért ellehet vele boldogulni. Sokan azt mondják az occult az, ami a solo játékosoknak van, elvégre dps és gyógyító egyben. Meglátjuk! Érdekes kaszt és nagyon jól néznek ki a támadásai.

Kicsit a gameplayeről is legyen szó. Őszinte leszek, néha brutálisan unalmas a sztori szál. Elképesztő mennyiségű cutsceenet kapunk és a 80%-át nem is lehet skippelni, ezért nem is játszottam végig még a sztori questeket, amíg lehet. Van egy úgynevezett napi séma, ami viszont segít a fejlődésben. Ezek a napi küldetések, amik expét, pénzt és egyéb hasznos pontokat adnak, amit eltudsz költeni magadra, a felszerelésedre..stb. Csak ne lenne az a frány aklasszikus tank-healer-dps megoldás.. Ez néha nagyon unalmassá teszi, főleg ha nincs egy nagyobb baráti köröd. Akik mondjuk egy 3-4 fős partyval akarnak kikapcsolódni, azok ne itt játszanak, mert egy idő után elengedhetetlen a szokásis felállás, hogy tank-dps-healer.

De a grafika nagyon szép, a támadások jól kidolgozottak és esküszöm ebben a játékban a legrétegeltebb a karakter alkotás. Ebben a játékban nincs két egyforma karakter és ezt nagyon komolyan mondom. Vagy 4 féle dologtól függ a karaktered. Szóval e téren le a kalappal a revelation előtt.

Hát, egyenlőre ennyi lenne. Tudom, kicsit negatív volt a hangvétele, viszont szórakoztató. Általában csak barátokkal partyzok már,, jelenleg a figyelmem ismét visszafordult a Dragon's prophet felé. Szóval.. hamarosan arról is szó esik. Életem egyik legmeghatározóbb játéka a Dragon's prophet. See ya lateh!

Occult gameplay :D

2017.07.11. 18:23, mido

2# Please bandicam.. please

Egy körül-belül pár perce lefutottunk egy instát háromszor Revelation online-ban és a Bandicam, amivel rögzítettem hát, a második gyönyörűszép futást szaggatja.

Most nagyon pipa vagyok, mert ezt az instát csak 21x-ére veszem fel, hogy végre youtube-ra tehessem. (Megjegyzem, a kedvenc instámat akarom felrakni). De még mindig szaggat a bandicam, vagy leáll, vagy egyéb probléma adódik. Nos. ez az Eternal chasm* átok. Nos, igyekszem még ma valamit felmenni revelationból és akkor mondjuk lehetne az az első játék, amit bemutatok és foglalkozok vele az oldalon. Meglátjuk a bandicam mennyire akar dolgozni....

Addig is, itt egy korábbi videó a revelationról:

*Ez az insta neve.

2017.07.11. 14:24, mido

1# First impression

Az első bejegyzésben gondoltam tisztázom ki vagyok és miféle. A nemem lány és már a felnőtt korosztályt erősítem. Hátékokkal már lassan évek óta foglalkozom. Pc, mmorpg, ps2, mobil..etc. A gportalon már többször is jelen voltam weboldalakkal, de manapság elhanyagoltam mindet, mert se időm se erőm nem volt hozzá. Most próbálom ezt a blogot a magam szórakoztatására építen és kiírni magamból a játékos élményeimet, tapasztalataimat. A játékvilág egyre több helyen hódít így megpróbálok a gportalon is nyitni e felé a téma felé, mert igen kevés weblap található.

Oh igen, megemlíteném, hogy az internet világában Mido néven ismerhet a nép, avagy Chaosphoenix(93) a játékos közösségeken belül. Honnan jöttek ezek a nevek? A Mido az régi animés múltra tekint vissza és megmaradt velem. A Chaosphoenix pedig fantázia név, avagy a káosz ami mindig főnixként éled újjá.

A designél szeretném kiemelni a Sam&Amy design -t mert nagyon lusta voltam alkotni magamnak valamit, így tőlük vettem egy kódot, ami most az oldalon díszeleg. Később ha lesz időm, erőm és kedvem, akkor foglalkozok a megjelenéssel is, de jelenleg csak szeretném megosztani a játékos tapasztalataimat valamilyen felületen így a kinézet most számomra másodlagos.

Kedves kis youtube csatornám, ahol kitartóan fárasztom a feliratkozóimat, akik jelenleg leginkább a játékokból ismert barátok és a játékokból kapott haterek alkotják. Igen, az mmorpgben is elég sok dráma akad, főleg ha sokáig játszol egy játékkal és nem hunyászkodsz meg vagy mész el dolgok mellett. Na de ezekről majd később.

 A twittert nagyon hullámzóan használom, vagy folyamatosan posztolok, vagy hónapokig szünet van. Leginkább angolu lfárasztom a népet, jobban szeretem ezt a közösségi felületet, mint bármelyiket.

Nos, elsőnek ennyi egyenlőre elég, aztán később még elválik mi lesz, hogy lesz és mint lesz.

2017.07.11. 13:16, mido
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu