Chaos tower - Where da chaosphoenix live
Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 
Játékpartner

 

The base

14# Desktop

Amíg a dragon's prophetben folyik a karbantartás úgy gondoltam nem tétlenkedem! Kicsit testre szabom a desktopomat meg úgy az egész laptopomat.

A végeredmény pedig ez lett:

Rainmetert és Rocketdockot próbáltam ki. Szerintem szép mindenképpen igényes. Nem zavar a sok hatszázmillió ikon az asztalon. Az ikonjaim nagyját áthelyeztem a Start menü kezdőlapjára, a tálca meg akkor ugrik elő, ha jobb oldalra viszem az egeret fölé. Szerintem jól néz ki.

2017.07.27. 11:42, mido

13# I'm not angry but now you'll be die

2017.07.25. 08:31, mido

12# PvP és Én

Mint azt tudniillik világéletemben nem voltam egy nagy pvp player. Nem szerettem a játékosok ellen való küzdelmet, leginkább a játék pve része felé fordultam. De minden játék esetében így volt ez. Legalábbis a kezdetekben, amikor még Gates of Andaronon tengetem napjaim, vagy valami béta verziós mmorpgben. Azután minden megváltozott. Elkezdtem a dragon's prophetben a pvp fele elmenni, amikor is a legendary gearhez kénytelen-kelletlen de menni kellett a Battleground-nak nevezett pvp zónába vért izzadni olyan guild ellen, mint például Volans. A Volans egy nagyon erős pvp guild a DPben, olyan játékosokkal, akik a gearjüket minden szempontból is túloverstatolták és a gameplay téren sem panaszkodhatnak.

Nos, ott voltam én, egy olyan guildből jöttem, ami nem is volt ismert mégis mentem és rendíthetetlen voltam. Megöltek? Ressurect és visszaugrottam. Ez mindenkinek feltűnt, hogy a kitartásom és makacs elhatározásom valahol lvl100 felett van. Így kerültem kapcsolatba a Volanssal, akiknek bár egy hit voltam, mégis újra és újra kiálltam ellenük. Ez pedig egy elismerést váltott ki belőlük. Elismertek, mint ellenfelet és valaki olyant, aki nem tudja mi az, hogy feladni, ráadásul még a 20-30. kill után sem kezdtem el tolni a trashtalkingot. Egy másik történet de itt kezdődött az az időszak, amikor a Volans felfigyelt rám és elkezdtem felívelni a pvpben.

Később elgondolkoztam mi gátolt meg mindig a pvp elkezdésében. Soha nem tudok erre megfelelő választ adni. Talán aggódtam, hogy alulmaradok egy olyan ellenféltől, akit nem kedvelek. Vagy alul maradok és kigúnyolás tárgya leszek. Nem tudom igazából. Ma már örömmel állok a pvp elé. Nagyon sok jó élményt éltem át a Battlegroundon DPben, de Revelation online-ban és szeretek elmerülni a Battlefieldben vagy éppen a területi warokban guild nélkül egy kicsit trollkodni és szerezni egy-két killt.

Nagy öröm számomra, hogy folyamatosan fejlődni tudok az adott classommal a PvP terén és nem csak a dragon's prophetben. Már kevesebbet aggódok ha megölnek, vagy alul maradok. Kivéve talán akkor leszek eléggé ideges és fog el a rossz érzés, ha valaki olyan üt ki pvpben, akit nem kedvelek és ellenségemként tartom számon. Na az szar érzés.

Ne feledjétek, jó ez a PvP. Tényleg igaz a mondás, hogy a PvPben ismered meg leginkább a classodat, ezt tanúsíthatom. Szóval, ragadj virtuális fegyvert, legyél higgadt és vesd bele magad a harcba.

2017.07.24. 15:46, mido

11# Random

Nem felejtettem el senkit és semmit, csak alig élek, szóval egyenlőre csak ez a random régebbi screenshoot jött ki a kezeim alól most. Sok munka, kevés alvás és egy új class dragon's prophet, ráadásul új mmorpg kilátásban. Nos, később jönnek majd még az infók.

2017.07.22. 22:30, mido

10# DP Japanese house style

Elfelejtettem, hogy nem rég feltöltöttem egy videót a yt channelemre.

Az mmorpg játékokban nekem 3 dolog fontos. Első: kosztümök. Elvégre nézzünk ki jól gyilkolás közben. Kettő: A class, hogy mennyire passzol hozzám. Harmadik de nem utolsó a sorban pedig a housing. Avagy a saját ház építése és menedzselése. Dragon's prophetben saját házra is lehetőségünk van. Van egy ilyen opció, hogy apartmanod lehet és azt fejlesztheted egy kis lebegő szigetté, ami a tiéd. Nagyon szeretek a housinggal szöszmötölni. A videót vagy két napja meló előtt töltöttem fel és el is felejtkeztem róla.

Címkék: dragon s prophet
2017.07.16. 16:45, mido
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints