Chaos tower - Where da chaosphoenix live
Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 
Játékpartner

 

The base

19# Új külső

Azt nem mondanám, hogy tökéletes lett és minden szempontból megfelel annak, amit akartam, de egyenlőre, amég nem leszek kreatívabb úgy gondolom ez jó lesz egy darabig. Alig pár perces munkáról van szó a fejléc terén de a kódolásban sem törtem magam túlzottan. Talán legközelebb. Jobban szeretem a világos színeket, a sötétre hamar ráunok, de majd még melátjuk mi lesz és merre hány méter.

Egyenlőre semmi érdemleges nem történt játékban. Dragon's prophetben új kaszttal játszok és egyre jobban élvezem, de majd még elválik hiszen az íjász is közel áll a szívemhez. Írni akarok már mióta  a dragon's prophetről, de annyi és olyan sok az, amit regélnék róla, hogy még nem tudom, hogyan kezdjek neki. Nos, egyenlőre ennyi, ma még szerintem jelentkezem!

2017.08.01. 16:55, mido

18# I can't wait

Két játéknak a trailerét csekkoltam és egyszerűen alig bírom kivárni, hogy megjelenjenek és ki is próbálhassam őket. Itt a két trailer. 

ECHO

Hellblade: Senua's Sacrifice

Címkék: echo hellblade
2017.08.01. 09:34, mido

17# Mido'n'Nini

2017.07.30. 21:41, mido

16# Zene és a játék

Úgy gondolom mindenkinek fontos a zene játék közben. Én mindig úgy játszok, hogy a játék zenéjét leveszem, de a hangot rajta hagyom (környezet, npck hangja..etc). Közben pedig megy egy saját lejátszási listám, amire énekelgetek és kikapcsolódok. Ez néha rock, néha disco néha epicus néha relax zene. De ez akkor sincs másképp, ha a guilddel vagy valakivel éppen raidben vagyok.

Ott vagyunk teamspeaken, vagy discordon és mindig alá teszünk valami zenét. Ezért szeretjük jobban, most a Volanssal kicsit a discordot, mert a botot mindenki tudja kezelni és mindenki tud zenét berakni. Nem mondom, elég sok vicces pillanat született, amikor például a Coconut songot berakták tegnap a dungeon közepén. (klikk ide a zenéért). Szóval a zene szerintem mindenképpen motiválóan hat egy játékban és szerintem adhat egy plusz löketet. Főleg ha egy 10fős raid közepén, már éppen karaoke partyt szerveztek, vagy a nagy koncentrációban csak hallgatjátok a zenét és harcoltok. De ha egyedül vagy is, szerintem a játék közben énekelgetni üdítően hat és kikapcsol.

Van három discordos lejátszási listám, miket szoktam hallgattatni a Volanssal. Ezt berakom ide most nektek:

 
Ez egy rockosabb lejátszási lista, számomra kedvelt bandák populárisabb számaival, amiket imádok.

 
Ezt a megénekeltetős estékre tartogatom. Sok olyan szám van benne amit csak azért raktam be, hogy trollkodjak a többiekkel, mert tudom, hogy esetleg nem kedvelik egyes emberek az adott számot.

 
Ez volt az első discordos lejátszási listám, na ide aztán mindent bedobtam, amit kicsit is szeretek számot.

Az én zenei ízlésem elég széles skálán mozog, de kivétel nélkül mindig zenét hallgatok játék közben! Kikapcsol, jó motiváció, énekelgetek harc közben vagy unalmas szintezés közben, szóval szerintem a zene mindenképpen fontos a gamer életben.

2017.07.30. 20:36, mido

15# Kipécézett játék

Az van, hogy nézegettem egy játékot egy ideje, mert nagyon megtetszett a koncepció. Nemrég felkerült a youtube-ra erről egy "first impression" hát, magáért beszél a videó meg a játék is :D

2017.07.29. 20:40, mido