Chaos tower - Where da chaosphoenix live
Welcome drink

  Főoldal / Chaosphoenixx aka Mido

Üdvözöllek idegen!

Hol is jársz pontosan? A Chaos towerben, ahol én Chaosphoenixx/aka Mido játékos blogját követheted figyelemmel. Igyekszem aktív lenni és megosztani a játékos élményeimet, tapasztalataimat veletek. Reményeim szerint a legtöbb élményemet videó formában osztom majd meg, de ismerem magam, úgy hogy lehet számítani a kisregényekre is.

 
Játékpartner

 

The base

26# Végre pipa az az MC

Well well well. Semmi energiám sincs játszani, ami szomorú. Ott az oraclem dp-ben, és itt a revelation is, ahol végre fejleszthetném a gearjeimet meg farmolhatnék, mert kedvem van és nem tudok.. Damm work! Na szóval.

Volt ilyen event a revelationban, hogy loggolj be 7 napig és kapsz egy cuki rókát (meg még valamiket de azok nem fontosak a rókához képest xD). Én nem kaptam meg csak egy nappal később miután írtam a supportnak. Kappa Q_Q. De végül meglett ez a kis cukiság és imádom. Annyira éééédess. Nem vagyok az a "jaj de cukimuki ahw" típus, de ez még az én szívemet is megmelengeti. Hát még akkor, amikor Magi rókája kapott egy bugot és nem egy hanem 4 szaladgált utána! 

Igen, cukiság faktor lvl10000. Főleg, amikor élőben láttuk őket rohangászni meg játszani, nagyon cuki volt. Ezen a napon történt, hogy összeismerkedtem egy Codexes sráccal (Codex=bika erős pvp guild). És a vége az lett, hogy levitt Mech Citadell Expertre. A Revelationban 3 típusa van egy dungeonnak. Easy, Hard, Expert. Még sosem voltam Mech citadell experten úgy, hogy végig is toltam. Anno az első bossig megcsináltam és ennyi volt körül-belül pedig már nagyon kellett a második boss is a küldetésemhez. Deee lássatok csodát, csak lementem és megcsináltuk. Megjegyzem a raidből csak ennyit érzékeltem: DPS, RUN, RUN RUN RUN RUN, DPS, BADABIM, HOPP EGY MIDO HALÁL, RUN RUN RUN. Szóval, varázslatos volt! De betudtam fejezni az egyik küldetésem, szóval most már meglett ez a ruci is.

(megjegyzés: elsőnek baromira nem tetszett ez a ruci, de most tökre bejön! kappa)

Mostmár több kedvem van játszani, úgy érzem túllendültem egy igen kritikus holtponton, amikor csak beléptem a játékokba céltalanul és semmit nem akartam csinálni, mert nem volt ötletem, hogy mit csinálhatnék. Oké, még mindig néha csak a fővárosban állok és hülyéskedek a többiekkel, akik ott leledzenek szintén, de már több célom van a játékokban. Revelationban és Dragon's prophetben egyaránt. Aztán, ismét letöltöttem egy másik régi nagy kedvencemet. Na erről majd egy másik posztban esik szó. Most dolgozni fogok revelationban a felszerelésemen és egy kicsit PVE irányba megyek el, hogy letudjam az egyik dungeont Expert szinten 3*-on ráadásul! Aprópó, közben a Volansot is fejlesztem lassacskán, de nem mindig van meg a kellő lendületem sajnos.

Ma még tervezek jönni egy másik játékkal, hogy ne csak a DP-ről és Revorol legyen szó állandóan.

2017.08.18. 09:42, mido

#25 Music stuck

A fenébe, hogy megmaradt a fejemben Magi pvp videójában az egyik szám és azóta nem tudom kiűzni csak ezt dúdolom és hallgatom... na fck!

Címkék: musicstuck
2017.08.13. 18:19, mido

24# Egyszer fent aztán gyorsan lent

Befejeztem Dragon's Prophetben az új kasztomat. Ez az oracle nevezetű kaszás-chakramos kaszt. Ami jelenleg a játék legerősebb osztálya. Tankol- dps-el, egyszóval tökély. Azért kezdtem bele az új kasztba mert egy: mindig is akartam egy oraclet, a másik, ami végleges löketett adott, hogy a Volanst tudjam segíteni eme új karakteremmel. A rangeremről annyit, hogy ha meglátták az ellenségeim, akkor csak 22x erővel vetették rám magukat a mágusok és oraclék, ami ellen a ranger elég hamar elhal, ugyanis a class balance megnevezést a játék nem ismeri. Na szóval, oracle. Mindenki drukkolt, velem volt, hogy yeyeye gogo, gz ámen.. stb. Sőt, meglepődtem, mert Magi, a Volans vezére, a játék jelenleg legjobb pvp oracle játékosa szó nélkül megadta a saját mastery fáit és instrukciókat hozzá. Ez meglepett, elvégre masteryket nem adunk csak úgy, mert ezek meglepő fegyvert jelenthetnek a pvpben az ellenfeleinkkel szemben, de megkaptam. Volt is boldogság, vessük bele magunkat a harcba. 

Tegnap volt egy kis rage az egyik tagunk részéről. Speci kicsit besokalt pvpben. Mondom két napos oracle, nem merek bemenni pvpbe még mert túl sok az ellenfelem. De guild társ és nagyon kivolt, ha nem is legalább buffolom backi. Itt szembesültem elsőnek, hogy nagyon fura. Reflexből használnám azokat a kombókat és skilleket, amiket a rangeremen játszottam.Nagyon durván szokatlan a kaszt. Nagyon tetszik, de pvpben gyorsabb reakció idő kell és karakter ismeret. Szóval most nekiugrok a dungeonoknak és a PvE résznek, hogy fejlődjek is valamit.

Két-három napja elképesztően elvagyok fáradva. Megint jött az, hogy kicsit kívülállónak éreztem magam a guilden belül. Sok erős pvp-s és én. Mindig is volt bennem egyfajta dilemma, a Volanssal kapcsolatban, mert egy alapjában véve nagyon erős guild és nem akarok lemaradni. Nem, annál én büszkébb vagyok, mint sem hogy lemaradjak. De ilyenkor nagyon kitudok akadni, hogy a maximalista énem ennyire ural. Meglátjuk mi lesz, jelenleg nagyon leíveltem dpben. Aztán meglátjuk mikor és mennyire fogok visszarobbani. Jelenleg egyetlen örömöm, amikor Kaicasttal discordon beszélgetünk és együtt játszunk, meg hülyülünk xD. Aztán még minden elválik.

Lehet szünetelnem kéne a dpben egy ideig és csak magamra fókuszálni, meglátjuk még. Jelenleg amikor egyedül próbálgatom az oraclet, akkor nagyon jó és nagyon imádom. Majd még elválik.

Címkék: dragon s prophet
2017.08.13. 17:05, mido

23# Volans reloaded

A napokban ismét elkezdtem foglalkozni a Revelation Online-al. Ennek egyszerű oka, hogy Kaicast visszatért a revelation életébe. Kai egy cukipofi jóbarátom. Valahogy úgy, hogy nincs egyedül az ember több kedve van játszani. Beszélgettünk Kaival, neki is hiányzik az mmorpg meg a hülyülés velünk és nekünk is hiányzik Kai. Szóvaaal. Leggo!

Elhatározta, hogy megerősödik a blademasterével és újra aktív játékos lesz. Rákérdeztem egyik este, hogy nah akkor what happend with volans? Ugyanis a játék kezdetekor ők létrehozták a Volanst a revelationban csak az a projekt meghalt. Viszont, most megkaptam a Volansban a vezetést, hogy amíg Kai vissza nem tér a guildbe, addig egyengessem az útját. Be kell valljam, élvezem. Van ismét cél a szemeim előtt és még Magi is visszamászott a guildbe. Nos, így nekem is több kedvem van játszani. Végre ismét egy guild tagja lehetek és élvezem az időt, amit a játékban tölthetek. Mennek a hülyülések az egymás szivatása.. imádom! Most nagyon jól érzem magam revelationban. Tegnap, amikor fáradtan hazaestem a melóból, csak beléptem a játékba. Megcsináltuk a daily questeket és szórakoztunk. Ez pedig eltartott hajnali 4-ig. (igen, nem sokat aludtam). Szóval, most minden okés. Kezdem megtalálni a helyem a Volansban. Eddig is ismertem a srácokat külön-külön de így másabb, hogy egy guilden belül vagyunk, egy discordon napi szinten kommunikálva.

És akkor Volans. A revelationban a guild system kicsit más. Kapsz egy bázist, amit fejlesztgethetsz és akkor így fejlődik a guild is. Ehhez nem árt, ha minél több ember van, hogy tudd csinálni a guild questeket és az alapanyag gyűjtést. A Volans 1 szintű volt, amikor kézhez kaptam. Nem túl bonyolult fel húzni második szintre, már meg is történt. Most azon dolgozok, hogy új területeket fedezzek fel a guild basen belül és akkor bővülhetünk néhány új funkcióval is, ami nagyon hasznos lesz. Magi és Universallove van velem a guildben jelenleg, meg Slayaa, akik tudnak nekem ebben segíteni. Meg persze van vagy 6 twinkem, hogy tudjam csinálni velük is a guild dolgait. xD

Még van vele dolgom bőven, meglátjuk, hogy mi lesz a vége és mennyi idő alatt tudom elérni a 3 szintet. Jelenleg nagyon teperek, hogy legalább a ködöt eltűntethessem és akkor új funkciókkal tudjuk gyarapítani a guildet.

Szóval most minden happy. Lateh \o

2017.08.07. 11:32, mido

22# Ismét revo?

Nem volt kérdés, hogy manapság nagyon háttérbe szorult a revelation számomra. Főleg, hogy dragon's prophetben új kasztba kezdtem bele, aminek a felszintezésével voltam / vagyok elfoglalva leginkább, ha van szabadidőm. Azonban, ahogy egyre többet néztem egy bizonyos kasztot revelationban, annál inkább nem bírok magammal.

Ha megkapjuk az assassin kasztot az EU szerverekre, ezerszázalék és még több, hogy lesz egy ilyen karakterem! Nem csak, hogy elképesztően jólnéznek ki a támadások, de állítólag pvpre nagyon alkalmas kaszt lesz. Kíváncsi leszek hogy például nagyobb terület harcokban és a battlegroundon hogy fog működni, meg mennyire fog beválni, de én már alig bírom kivárni, mire bejön végre az eu verzióba. Lehet, hogy ez lesz ami miatt visszatalálok a revoba? Meglátjuk.

2017.08.03. 18:02, mido